Hello World,

Meletoop kali ini membawa  artikel berkaitan rumahtangga pelakon cantik manis yang terkenal suatu masa dahulu.

Artis popular dari India itu ialah Preity Zinta, adalah salah satu bintang yang namanya terkenal di juga di Malaysia .

Menyingkap kariea awal pelakon filem Soldier ini,dia memulakan kerjaya sebagai pelakon pada tahun 90-an sehingga hari ini nama ini masih menitip di bibir peminatnya.

Mempunyai kerjaya yang berjaya dan hingga kini masih aktif sebagai penerbit filem, Preity Zinta juga dianugerahkan rumah tangga bahagia tidak ada gosip perlu divirallkan.

Suami Dan Rumahtangga Bintang Filem Kaho Naa… Pyaar Hai

Dia berkahwin dengan lelaki bernama Gene Goodenough yang merupakan berasal dan berbangsa Amerika.

Perkahwinan mereka berlangsung pada tahun 2016 dan menarik perhatian orang ramai kerana bukan sahaja mempunyai perbezaan budaya,bahasa dan fahaman. Kepercayaan cinta antara mereka berdua cukup kuat untuk mengatasi semua perbezaan itu.

Rumah tangga mereka yang memasuki tahun kelima  juga tetap harmoni tanpa kedengaran sebarang gosip dari kaki bawang,sebaliknya peminat dan netizen kagum melihat pasanagn ini cukup bahagia bila melihat gambar bersama suaminya sering dimuatnaik di socmed.

Dengan  kapsyen romantik, yang diambil di pelbagai Negara yang mereka lawati dilihat sebagai teladan bagi netizen

Bukan itu sahaja,team meletoop mencari gambar terkini pelakon ini dan dalam usia  46 tahun, Preity Zinta, yang menjalani kehidupan yang bahagia, kelihatan tetap muda seperti zaman team meletoop  melihat pelakon ini dalam filem yang dibintangi dalam era 90-an.fuhhh..awet muda

Gambar terkini pretty zinta
Saat Romantik Pretty Zinta Dengan Suami,Sumber Gambar Dari Instagram Gene

Team meletoop boleh katakan pasangan ini boleh dijadikan role model kerana mampu  mengekalkan keakraban dalam rumah tangga, kedua-duanya seperti pasangan yang masih bercinta,foto mereka berbicara.

Meletoop – Melihat trend artis dalam dan laur Negara yang sering bermasalah dalam rumahtangga.

Psst – Semalam Izz Meletoop menonton filem Hindustan Har Dil Jo Pyar Karega di ohsem channel,tergerak hati mahu melihat wajah dan perkembangan terkini pelakon cantik molek Pretty Zinta…
Post Views: 530