Wanita Itu Sudah Menyedari Awal Hubungan Sulit Suaminya Dan Nekad Serang Majlis Kahwin Dan Akhirnya Majikan Suami Buka Siasatan

Hello World,

Siapa tidak marah bila suami berkahwin lagi,dan itu adalah naluri buat isteri bila suaminya berkahwin lain atau menyimpan skandal dengan perempuan lain.

Bila keadaan itu berlaku dan isteri pula menyimpan rasa geram,pastikan berlaku tindakan luar kawal dari isteri.

Memetik dari sumber agensi,geng meletoop akan meletupkan pula kisah yang berlaku di salah sebuah tempat di Thailand apabila seorang wanita menyerbu majlis perkahwinan suaminya.

Wanita itu sudah menyedari awal hubungan sulit suaminya lebih kurang setahun lalu sebelum kejadian namun dia tidak menyangka suaminya akan mengahwini wanita itu.

“Saya sudah memberi amaran kepadanya agar tidak berkahwin”

Sehari sebelum kejadian,suaminya masih tinggal bersamanya dan keluar kerja pada waktu malam tetapi keesokan harinya wanita itu mendapat tahu bahawa suaminya akan berkahwin.

Selepas itu,wanita itu bergegas ke rumah madunya dan menyerang wanita berkenaan dan sempat membuat rakaman video.

Wanita berkenaan telah memuat naik dan memviralkan di lamam facebook miliknya selepas beberpa jam pulang dari majlis perkahwinan suaminya.

Antara kandungan video itu bila suami berkata “Tinggalkan majlis ini.Awak bukan tetamu rumah ini.Tolong pergi”

Suaminya memalukan isteri pertamanya di majlis itu dan memburukkan lagi keadaan bila ibu mertua lelaki tersebut yang juga berada di majlsi itu turut menolak dan menampar wajahnya didepan tetamu dan semasa majlis menerima restu sami.

Fuh cerita seperti lakonan P Ramlee dalam filem madu tiga tetapi ini ada kejadian yang benar dan berlaku di Chat Nai,Muang,Kanchanaburi.

Sudah dimadukan tanpa pengetahuan dan kerelaan,dan dimalukan di hadapan tetamu,sudah pasti rasa tercabar wanita ini tidak terkawal lagi dan menurut media Thailand lelaki tersebut bakal disiasat pegawai atasannya kerana belum bercerai dengan isterinya.

Meletoop – Perkara yang baik tetapi salah caranya pasti juga mengundah padah.

One thought on “Wanita Itu Sudah Menyedari Awal Hubungan Sulit Suaminya Dan Nekad Serang Majlis Kahwin Dan Akhirnya Majikan Suami Buka Siasatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *