Pengakuan Elizabeth Tan Isu Adegan Berciuman

Pelakon Jay Iswazir mengambil pendekatan mengunci mulut berhubung babak kontroversi dalam filem Abang Long Fadil 3.

Jay sebaliknya mahu memberi laluan tayangan kepada filem Abang Long Fadil 3 berbanding mengulas babak kontroversi tersebut iaitu adegan berciuman dengan pelakon Elizabeth Tan.

“Ooo mengenai isu itu, saya enggan memberi sebarang komen. Biarlah saya memberi laluan buat filem berkenaan saja,” kata Jay ketika dihubungi ketika dihubungi sumber dipercayai.

Sebaliknya bagi Elizabeth yang bergandingan dengan Jay mengakui adegan bercium dalam filem tersebut dilakukan sendiri tanpa bantuan teknik kamera.

Tambahnya lagi babak berkenaan dijayakan ketika dia belum menjadi bergelar isteri kepada Dr. Siew Jim.

Kata Elizabeth yang mesra di panggil Lizzy,aksi tersebut benar-benar dilakukan kalaulah adegan tersebut saya dapat lakukan dengan lebih lagi. Tetapi babak itu hanya begitu sahaja.

“Kalau diberi peluang sekarang, macam-macam sudah saya fikirkan. Lagipun, ketika adegan itu dibuat, saya belum berkahwin dan Jay okay dengan babak tersebut,” kata Lizzy

Selain Lizzy dan Jay, Abang Long Fadil 3 menampilkan pelakon terkenal tanah air seperti Zizan Razak, Johan, Maya Karin, Datuk AC Mizal, Khir Rahman, Shuib, Kazar, Ozlyn Wati, Tania Hudson, Joey Daud, Daniella Sha dan Siraj.

Filem terbitan Skop Productions Sdn. Bhd dan Astro Shaw itu mulai ditayangkan dipawagam pada 8 September ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *